#fremovereffekten

Fremover Coachings utøverblogg

Fremover Coaching tester og gir effektiv, skreddersydd treningsoppfølging til utholdenhetsmosjonister på de fleste nivåer. Her kan du bli med på treningsreisen til noen av våre utøvere fremover.

Du kan også følge Fremover Coachings Thomas Fremo og Anders Revdal, henholdsvis toppløper og mosjonist, på vår vei mot ulike prestasjons- og helsemål.

Thomas Fremo (34) har tilhørt Norgestoppen i løping de siste fem årene. Nå har han lagt om treningen for å kunne kombinere topptider på gate- og baneløp med sterke prestasjoner på lengre distanser i terrenget. I august gjennomførte han ett av årets hovedmål, bestående av fire topper på over 2000 meter i de sveitsiske alper.

5. juni 2022 fylte Anders Revdal 40 år. Dagen etter stansa stoppeklokka på 42:11 da han for første gang prøvde seg på 10 000 meter på bane. Nå er løftet til kroppen at dette er det siste året sluttida på distansen ikke matcher alderen.

Øystein Rasch-Halvorsen (44) løper 100 km i uka, men de siste årene har framgangen stanset opp. Nå vil St. Olavs-overlegen med doktorgrad i kondisjon forbedre persen på 10-kilometer fra 35:00 til 34:00.

Løpeentusiast Yngvild Brandt (24) har ambisjoner om å komme seg under 40 minutter på mila i løpet av 2022. Deretter vil hun utforske drømmen om ultraløping.

Kiloene på magen har lagt en demper på kilometertidene til N.N. (39) de siste årene. Den karismatiske bonden er lei av å bli andpusten av fjøsstellet, og lengter tilbake til den tida da kondisjonstallet var på samme nivå som kroppsvekta.