Fra NM-bronse til Sierre-Zinal

Thomas Fremo (34) har tilhørt norgestoppen i løping de siste fem årene. I 2022 har han lagt om treningen for å kunne kombinere topptider på gate- og baneløp med sterke prestasjoner på lengre distanser i terrenget. Ett av årets største mål består av fire topper på over 2000 meter i de sveitsiske alper i august.

Fra NM-bronse til Sierre-Zinal

Thomas Fremo (34) har tilhørt Norgestoppen i løping de siste fem årene. I 2022 la han om treningen for å kunne kombinere topptider på gate- og baneløp med sterke prestasjoner på lengre distanser i terrenget. Ett av årets hovedmål bestod av fire topper på over 2000 meter i de sveitsiske alper i august.

Thomas jakter hele veien på #fremovereffekten, og på hans egen blogg kan også du følge ham på veien mot nye mål. Du finner garantert inspirasjon til egen løpetrening.

Følg Thomas på Strava og lær av en av Norges beste løpere

Thomas Fremo løper rundt seks timer hver uke, noe som gir et ukentlig treningsvolum på mellom 70 og 80 kilometer. Han deler omtrent 70 % av treningen i den offentlige Strava-feeden sin. Oppvarming, nedjogg og styrketrening er blant treningen som sjelden loggføres.