“En treningsukeplan fra Fremover Coaching tar løpingen din til et nytt nivå, med utgangspunkt i deg og dine ønsker.”

Thomas Fremo, Fremover Coaching
Thomas Fremo, toppløper og løpecoach

Thomas Fremo (34) er en foregangsmann innen effektiv løpetrening. Selv trener han rundt seks timer hver uke, og presterer på høyt nasjonalt nivå både på baneløp, gateløp og i terrenget – i konkurranse med løpere som trener langt mer.

Nå ønsker Thomas å bruke sin treningsfilosofi til å hjelpe deg med å realisere dine løpedrømmer. Uansett om du har mye eller lite tid til trening, har Thomas løsningene som gjør deg til en bedre løper.

Benytt skjemaet nederst på siden for å ta kontakt med Thomas, eller send ham en e-post til kontakt@fremovercoaching.no

På utøverbloggen til Thomas kan du lese om hans egen trening, med mål om å kombinere topptider på gate- og baneløp med sterke prestasjoner på lengre distanser i terrenget.

Treningsplan ikon

Oppstartssamtale og treningsukeplan

1000 kroner

Fremover Coachings treningsoppfølging innledes med en 30 minutter lang samtale som kulminerer i en skreddersydd treningsukeplan tilpasset deg og din hverdag.

Før samtalen svarer du på noen spørsmål om dine treningsvaner og dine treningsmål. Dersom du ønsker, kan du også gjennomføre en eller flere fysiologiske tester, slik at Thomas får enda bedre forutsetninger for å individualisere treningen til ditt utgangspunkt og dine behov.

Selve treningsukeplanen er en grunnplan for dine ukentlige treningsøkter. Thomas tilpasser planen ut fra totalbelastningen i hverdagen din, din egen treningserfaring, dine ønsker og mål, og dine fysiologiske forutsetninger.

Prestasjon ikon

Fleksibel treningsoppfølging

750 kroner

Thomas følger deg opp så ofte du ønsker. Oppfølgingen innebærer en ny samtale med erfaringsbasert gjennomgang av treningen du har gjort siden sist, og eventuelt større eller mindre justeringer av treningsukeplanen.

Du kan også binde deg til fast oppfølging hver måned eller annenhver måned fremover. I så fall tilbyr vi rabatt ut fra hvor ofte og langvarig oppfølging du ønsker.

Maksimalt oksygenopptak ikon

Fysiologisk testing

Hva begrenser deg som løper? Fremover Coachings tester hjelper deg med å finne din fysiologiske akilleshæl og tilpasse treningen din ut fra det. Vi benytter også testing for å se hvordan du responderer på treningsoppfølgingen.

Fremover Coaching kan måle maksimalt oksygenopptak, løpsøkonomi og laktatprofil med topp moderne og svært nøyaktig utstyr. Vi kartlegger også utnyttingsgrad og terskelfart. I samarbeid med våre partnere tilbyr vi testing mange steder i Norge.

Testing er ingen forutsetning for å få god treningsoppfølging, men kan gi oss den lille ekstra informasjonen han behøver for å gi akkurat deg et 100 % optimalt treningsopplegg. Tester du VO2 max eller løpsøkonomi med oss, får du 25 % rabatt på din første treningsukeplan.

Benytt dette skjemaet til å kontakte Thomas

Innsending av dette skjemaet er ikke bindende. Thomas tar kontakt med deg innen én uke for å avtale videre framdrift.
Selected Value: 0
Selected Value: 0
Hvis ja, skriv hvilke aktiviteter/idretter, og når du har drevet med disse.
Noter gjerne hvilke øvelser du eventuelt benytter.
Skriv ned distanse, omtrentlig dato og slutt-tid.
NB! Ikke skriv sensitive opplysninger her.