Helserelaterte tester

Visste du at kondisjon målt som maksimalt oksygenopptak er den enkeltfaktoren som sier aller mest om helsa di i dag og i årene fremover? Mer enn for eksempel røykevaner, kroppsvekt, blodsukker- og kolesterolnivåer? Fremover Coaching gir deg mulighet til å måle kondisjonen din helt nøyaktig. I tillegg gir vi deg verktøyene du trenger for å forbedre den.

Alle våre tester kan bookes via skjemaet nederst på denne nettsiden. Bedrifter, organisasjoner eller andre større grupper som ønsker å benytte våre tjenester, anbefales imidlertid å ta kontakt med oss på kontakt@fremovercoaching.no. Vi svarer på alle henvendelser i løpet av få dager.

Maksimalt oksygenopptak ikon

Test av maksimalt oksygenopptak

950 kroner

Vo2 max, eller maksimalt oksygenopptak, er det beste målet på fysisk kondisjon og helse. Hvis man har lavere maksimalt oksygenopptak enn andre på sin alder, har man generelt sett også dårligere livskvalitet, flere helseplager og høyere risiko for å rammes av livsstilssykdommer som hjerte- og karsykdom, demens, diabetes og kreft.

Fremover Coaching måler ditt maksimale oksygenopptak på den mest nøyaktige måten, med svært nøyaktig, trådløst utstyr. Vi sammenligner resultatene dine med kondisjonsnivået til folk flest på din alder og forteller deg hva kondisjonstallet ditt betyr for deg.

Har du ei tredemølle eller en sykkel hjemme, kommer vi gjerne hjem til deg for å teste. Vi har også gode løsninger for deg som ikke har slikt utstyr selv.

Arbeidsøkonomi ikon

Tillegg for test av arbeidsøkonomi

300 kroner

Når kondisjonen øker, bruker du en lavere andel av makskapasiteten din på alt du gjør i hverdagen. Vi sier at du har fått bedre arbeidsøkonomi. Det føles lettere å vaske huset, å leke med ungene, å bære varer hjem fra butikken, og å løpe til bussholdeplassen når du er seint ute.

Økt kapasitet gir økt overskudd og bedre livskvalitet. Fremover Coaching kan måle din arbeidsøkonomi nøyaktig, sammenligne deg med gjennomsnittsverdier for befolkningen, og måle framgangen din over tid.

Vi anbefaler derfor at du gjennomfører denne testen i kombinasjon med en test av det maksimale oksygenopptaket ditt. Ved å teste på nytt noen måneder etter første test, vil du kunne se helt tydelig hvordan treningen du legger ned påvirker arbeidsøkonomiien gunstig.

Makspuls ikon

Tillegg for test av maksimal hjertefrekvens

0 kroner

Makspulsen din forteller deg hvor mange slag hjertet maksimalt klarer å slå når du presser deg helt til det ytterste. For å kunne vite at du trener på en måte som øker kondisjonen mest mulig effektivt, er det svært nyttig å kjenne makspulsen din.

Det er umulig å vite sin nøyaktige makspuls uten å teste den fysisk. Det finnes enkle formler for å beregne makspuls basert på gjennomsnittsnivåer i befolkningen, men for svært mange vil disse formlene bomme på reell makspuls med mange slag.

Når du tester det maksimale oksygenopptaket ditt med Fremover Coaching, finner vi samtidig din personlige makspuls nøyaktig uten ekstra kostnad. Vi forklarer også hva makspulsen din har å si for hvordan du bør legge opp treningen din.

Større grupper kan få rabatterte priser. Kontakt oss for mer informasjon om våre rabattordninger.

Send forespørsel om helserelatert testing

Fortell oss hvilken eller hvilke tester du ønsker å booke, så tar vi kontakt med deg i løpet av få dager. Innsending av dette skjemaet er ikke bindende. 

I samarbeid med våre partnere tilbyr vi testing over store deler av landet. Noe ventetid må påregnes for testing utenfor Trøndelag og Østlandet.