Prestasjonsrettede tester

Våre tester gir deg full oversikt over de viktigste trenbare faktorene for å prestere godt innen løping. Dermed kan Fremover Coaching gi deg et enestående innblikk i hvordan du bør legge opp treningen fremover for å bli en bedre løper. Vi tilbyr også tilsvarende tester til samme pris på ergometersykkel og romaskin.

Alle våre tester kan bookes via skjemaet nederst på denne nettsiden. Løpeklubber og andre større grupper som ønsker å benytte våre tjenester, anbefales imidlertid å ta kontakt med oss på kontakt@fremovercoaching.no eller via dette kontaktskjemaet. Vi svarer på alle henvendelser i løpet av få dager.

Test av løpsøkonomi på bane eller tredemølle

1200 kroner (bane)/1000 kroner (tredemølle)

Med vårt banebrytende, trådløse utstyr kan Fremover Coaching – som første aktør på privatmarkedet – måle din løpsøkonomi både inne og utendørs. Med god løpsøkonomi kan du utnytte en større andel av ditt maksimale oksygenopptak i konkurranse, og dermed prestere bedre.

Vår løpsøkonomitest gjennomføres med måling av oksygenopptak, noe som gjør den vesentlig mer pålitelig enn en subjektiv løpsanalyse eller teknikkevaluering. Det gjør også at vi kan sammenligne ditt resultat med etablerte standarder for løpsøkonomi.

Under testen måler vi løpsøkonomi både på aerob intensitet og estimert terskelfart. Utendørs gjennomføres i tillegg et drag med intensitet over anaerob terskel.

Laktatprofil ikon

Tillegg for kartlegging av laktat på terskelfart

200 kroner

Å trene med riktig intensitet på alle økter er en forutsetning for optimal prestasjonsutvikling. Ved å måle dine laktatverdier på slutten av et terskeldrag finner vi ut om du treffer med intensiteten på terskeltreningen din.

Maksimalt oksygenopptak ikon

Tillegg for test av maksimalt oksygenopptak (VO2 max)

350 kroner

En test av løpsøkonomi på tredemølle kan fullføres med en påfølgende VO2 max-test etter siste drag. Maksimalt oksygenopptak er det beste målet på aerob kapasitet, og et høyt maksimalt oksygenopptak er en helt avgjørende faktor for god utholdenhetsprestasjon.

Større grupper kan få rabatterte priser. Kontakt oss for mer informasjon om våre rabattordninger.
Maksimalt oksygenopptak ikon

Test av maksimalt oksygenopptak (VO2 max)

950 kroner

Vi gjennomfører gullstandardtesting av maksimalt oksygenopptak, det beste målet på aerob kapasitet. Et høyt maksimalt oksygenopptak er en helt avgjørende faktor for god utholdenhetsprestasjon.

I motsetning til andre aktører kan Fremover Coaching komme hjem til deg og teste din VO2 max på din egen tredemølle, ergometersykkel eller romaskin. Vi har også løsninger for deg som ikke har slikt treningsutstyr hjemme.

Vi kan garantere at vår test er blant de mest nøyaktige på markedet. Fremover Coaching har mange års erfaring med validering av testutstyr brukt i forskning, og benytter etablerte valideringsprotokoller for å bekrefte kvaliteten på målingene.

Laktatprofil ikon

Tillegg for testing av laktatprofil

650 kroner

En test av din individuelle laktatprofil gir deg kunnskap om kroppens respons på gitte arbeidsbelastninger og et utmerket grunnlag for riktig intensitetsstyring av treningen din. Fremover Coachings laktatprofiltest gjennomføres med 4–6 belastningstrinn. I tillegg til å måle laktatnivåer på hvert trinn, måler vi oksygenforbruket ditt gjennom hele testen.

Maksimalt oksygenopptak ikon

Tillegg for nøyaktig estimat av anaerob terskel/utnyttingsgrad

100 kroner (NB! Tilgjengelig fra vinteren 2023)

Med en laktatprofiltest får du en omtrentlig vurdering av anaerob terskel og terskelfart. Vil du ha et mer nøyaktig estimat, kan vi mot et lite pristillegg regne ut dette fra VO2 max-testen.

 

Større grupper kan få rabatterte priser. Kontakt oss for mer informasjon om våre rabattordninger.

Send forespørsel om prestasjonsrettet testing

Fortell oss hvilken eller hvilke tester du ønsker å booke, så tar vi kontakt med deg i løpet av få dager. Innsending av dette skjemaet er ikke bindende. 

I samarbeid med våre partnere tilbyr vi testing over store deler av landet. Noe ventetid må påregnes ved testing utenfor Trøndelag og Østlandsområdet.
*Forutsetter testing av løpsøkonomi på bane eller tredemølle
**Forutsetter testing av løpsøkonomi på tredemølle
***Forutsetter testing av maksimalt oksygenopptak på tredemølle