Våre samarbeidspartnere

Fremover Coaching samarbeider med treningssentre, testlaboratorier og utstyrsleverandører over hele Norge. Under kan du lese om noen av dem.

Ta gjerne kontakt dersom du og ditt firma også ønsker en gjensidig samarbeidsavtale med Fremover Coaching.

Test- og treningssentre

Bedre Hjerter

Bedre Hjerter holder til i Moss og er den eneste private testlaben i området. Leder Kenneth Busch tester både VO2 max, løpsøkonomi og laktatprofil med Fremover Coaching sine protokoller og topp moderne testutstyr.

Dermed kan Fremover Coaching tilby testing nesten uten ventetid også på Østlandet. Testrapport og oppfølging får du fra Fremover.

Fresh Fitness-logo

Fresh Fitness

Fresh Fitness er Norges største lavpristreningskjede, med totalt 38 sentre og 70 000 medlemmer.

Fremover Coaching har anledning til å teste både medlemmer og ikke-medlemmer på alle Fresh Fitness sine fire treningssentre i Trondheim. Med på kjøpet får du to måneder gratis trening!

Momentum Trening

Momentum er et nyoppstartet PT-senter som ligger sentralt i Oslo og gjør all trening personlig, enkel, trygg og effektiv.

På Momentum finner du gode tredemøller for trening og testing, og senterleder Jon Ivar Smiseth har gitt oss i Fremover Coaching anledning til å bruke senteret som vår egen teststasjon i Oslo.

Sky Fitness Rissa

Sky Fitness har et stort og flott treningssenter i Rissa, hjembygda til Fremover Coachings Thomas Fremo.

Fremover Coaching arrangerer regelmessige testkvelder på Sky Fitness Rissa, både for eksisterende medlemmer og ikke-medlemmer som ønsker å måle sitt maksimale oksygenopptak og/eller sin løpsøkonomi.